waterzakken

WaterzakkenDe ouderwetse waterzakken zijn nog steeds populair! In veel winkels wordt gezegd dat de hardside waterzakken niet meer bestaan, maar Dolfijn maakt de mono waterzakken en duo waterzakken nog steeds in alle maten en diepten en zelfs de waterzakken in de unieke Amerikaanse King (183 x 213) & Queen 153 x 213 maat. U hoeft uw ombouw dus helemaal niet weg te doen want de door ons op maat gemaakte waterzakken passen er altijd in! Dus u hoeft echt niet een heel nieuw bed te kopen. Prijs van waterzakken op aanvraag.

De waterzakken van Dolfijn beantwoorden aan hoge kwaliteitseisen waaraan de waterzakken natuurlijk moeten voldoen. De hoge eisen die aan de waterzakken gesteld worden zijn nodig om de waterzakken of duo waterzakken een zo lang mogelijke levensduur te geven. Als enige in Nederland heeft u keuze uit verschillende garanties op alle waterzakken typen. Niemand vindt het leuk als zijn waterzakken na 3 jaar al weer stuk gaan. Laat u dus uitgebreidt informeren over de voors en tegens van de verschillende waterzakken. Vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie over: Watermatrassen, Watermatras, Waterzak, Verstelbaar waterbed, Waterbedden, Waterbed, Waterbed speciaalzaak, Waterbed specialist, Waterbedden winkel