waterzak

WaterzakDe ouderwetse waterzak is nog steeds populair! In veel winkels wordt gezegd dat de hardside waterzak niet meer bestaat, maar Dolfijn maakt de mono waterzak en duo waterzak nog steeds in alle maten en diepten en zelfs een waterzak in de unieke Amerikaanse King (183 x 213) & Queen 153 x 213 maat. U hoeft uw ombouw dus helemaal niet weg te doen want de door ons op maat gemaakte waterzak past er altijd in! Dus u hoeft echt niet een heel nieuw bed te kopen. Prijs van waterzak op aanvraag.

De waterzak van Dolfijn beantwoordt aan hoge kwaliteitseisen waaraan een waterzak natuurlijk moeten voldoen. De hoge eisen die aan de waterzak gesteld worden zijn nodig om een waterzak of duo waterzak een zo lang mogelijke levensduur te geven. Als enige in Nederland heeft u keuze uit verschillende garanties op alle waterzak typen. Niemand vindt het leuk als zijn waterzak na 3 jaar al weer stuk gaat. Laat u dus uitgebreidt informeren over de voors en tegens van de verschillende waterzakken. Vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie over: Waterbedden winkel, Waterbed specialist, Waterbed speciaalzaak, Waterbed, Waterbedden, Waterzakken, Verstelbaar waterbed, Watermatrassen, Watermatras