watermatrassen

WatermatrassenDe watermatrassen van Dolfijn beantwoorden aan hoge kwaliteitseisen waaraan watermatrassen natuurlijk moeten voldoen. De hoge eisen die aan de watermatrassen gesteld worden zijn nodig om een waterzak of duowaterzakken een zo lang mogelijke levensduur te geven. Als enige in Nederland heeft u keuze uit 3, 5, 7, 10 of 12 jaar garantie op alle watermatrassen. Niemand vindt het leuk als zijn watermatrassen na 3 jaar al weer stukgaan.

Of u nu kiest voor de mono watermatras of duo watermatrassen. Dolfijn kan alle watermatrassen leveren. Of het nu softside of hardside watermatrassen zijn, Dolfijn Waterbedden en Slaappcomfort kan als enige in Nederland zelfs op maat de watermatrassen voor u laten maken. Een voor Nederland wel heel unieke service. Is de partner groot en zwaar en u klein en licht, dan maken wij per persoon de watermatrassen op maat; u een 80 x 200 watermatras en uw partner een 100 x 200 watermatras. Zodat beiden op een eigen watermatras comfortabel in een een 180 x 200 cm passen. Een unieke service dus.

Laat u dus uitgebreidt informeren over de voors en tegens van de verschillende watermatrassen en systemen. Vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie over: Verstelbaar waterbed, Waterzak, Waterzakken, Watermatras, Waterbed specialist, Waterbedden, Waterbed, Waterbed speciaalzaak, Waterbedden winkel