watermatras

WatermatrasDe watermatras van Dolfijn beantwoordt aan hoge kwaliteitseisen waaraan een watermatras natuurlijk moeten voldoen. De hoge eisen die aan de watermatras gesteld worden zijn nodig om een waterzak of duowaterzakken een zo lang mogelijke levensduur te geven. Als enige in Nederland heeft u keuze uit 3, 5, 7, 10 of 12 jaar garantie op de watermatras. Niemand vindt het leuk als zijn watermatras na 3 jaar al weer stuk gaat.

Of u nu kiest voor de mono watermatras of duo watermatrassen. Dolfijn kan elke watermatras leveren. Of het nu softside of hardside watermatras is, Dolfijn Waterbedden en Slaappcomfort kan als enige in Nederland zelfs op maat de watermatras voor u laten maken. Een voor Nederland wel heel unieke service. Is de partner groot en zwaar en u klein en licht, dan maken wij per persoon de watermatras op maat; u een 80 x 200 watermatras en uw partner een 100 x 200 watermatras. Zodat beiden op een eigen watermatras comfortabel in een een 180 x 200 cm passen. Een unieke service dus.

Laat u dus uitgebreidt informeren over de voors en tegens van de verschillende watermatras en systemen. Vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie over: Waterzak, Waterbedden, Watermatrassen, Verstelbaar waterbed, Waterbed specialist, Waterzakken, Waterbedden winkel, Waterbed speciaalzaak, Waterbed