waterbedden

WaterbeddenOp waterbedden slapen is pas echt wakker worden. Vele slapers op waterbedden zijn erg enthousiast over het slapen op waterbedden. Goede waterbedden bieden zonder enige twijfel het meest perfecte ligcomfort van alle bestaande matrassen.

Onze 15 jaar lange ervaring met 8000 vaste klanten heeft ons geleerd om mensen die op waterbedden beginnen een hogere stabilisatie te adviseren. Een hogere stabilisatie van waterbedden is absoluut niet wiebelig maar verschaft een weldaad aan rust en dat is nu juist wat de meeste mensen zoeken.

Als u goede waterbedden koopt en u heeft voor uzelf de juiste stabilisatie gevonden en de waterbedden gevuld met een voor u prettige hoeveelheid water, dan blijft het ligcomfort van de waterbedden in de meeste gevallen alle jaren onveranderd. De waterbedden kuilen en verzakken niet en kunnen altijd bijgevuld worden met extra water. Dit is een groot, maar toch vaak onderbelicht voordeel van waterbedden.

Waterbeddenfabrikanten:
Mastersleep ( o.a fabrikant van Maat op Maat, Easy waterbedden, Cascade, Baltimore, Long Island);
Sterling (o.a. fabrikant van WaCore , Aqualinea);
ESP (o.a. fabrikant van Halcyon, Lunarest en Poseidon);
TTI (o.a. fabrikant van Stretch Top, Royal Sleep Line);

Meer informatie over: Waterbed specialist, Verstelbaar waterbed, Waterzakken, Watermatras, Waterbedden winkel, Waterzak, Waterbed speciaalzaak, Watermatrassen, Waterbed