waterbed

WaterbedOp een waterbed slapen is pas echt wakker worden. Vele waterbed slapers zijn erg enthousiast over het slapen op een waterbed. Een goed waterbed biedt zonder enige twijfel het meest perfecte ligcomfort van alle bestaande matrassen.

Onze 15 jaar lange ervaring met 8000 vaste klanten heeft ons geleerd om mensen die op een waterbed beginnen een hogere stabilisatie te adviseren. Een hogere stabilisatie van het waterbed is absoluut niet wiebelig maar verschaft een weldaad aan rust en dat is nu juist wat de meeste mensen zoeken.

Als u een goed waterbed koopt en u heeft voor uzelf de juiste stabilisatie gevonden en het waterbed gevuld met een voor u prettige hoeveelheid water, dan blijft het ligcomfort van het waterbed in de meeste gevallen alle jaren onveranderd. Het waterbed kuilt en verzakt niet en kan altijd bijgevuld worden met extra water. Dit is een groot, maar toch vaak onderbelicht voordeel van het waterbed.

Waterbedfabrikanten:
Mastersleep ( o.a fabrikant van Maat op Maat, Easy waterbeden, Cascade, Baltimore, Long Island);
Sterling (o.a. fabrikant van WaCore , Aqualinea);
ESP (o.a. fabrikant van Halcyon, Lunarest en Poseidon);
TTI (o.a. fabrikant van Stretch Top, Royal Sleep Line);

Meer informatie over: Waterzak, Waterbedden winkel, Waterbed speciaalzaak, Waterbedden, Waterzakken, Verstelbaar waterbed, Watermatrassen, Waterbed specialist, Watermatras