waterbed specialist

Waterbed specialistDolfijn waterbed specialist is een van de oudste nog bestaande winkels van waterbedden en watermatrassen in Nederland. Als all-round waterbed specialist kennen wij elk merk met zijn voor- en nadelen. Wij leveren als enige waterbed specialist alle waterbeddiensten zoals verhuizing van waterbedden, plakken van waterbedden, vaccuum zuigen van waterbedden en reparaties van verwarmingselementen door heel Nederland. Dolfijn waterbed specialist heeft een speciale bezorg service voor met spoed te leveren onderdelen. Vraag naar de prijzen.
Om waterbed specialist te zijn hanteren wij minimaal de spelregels van de voormalige Nederlandse Vereniging van waterbedspecialisten, zoals u dat voor een perfecte handeling van uw waterbed door de waterbed specialist mag verwachten. Als echte waterbed specialist vullen we altijd met warm water af en zijn afgesproken prijzen voor de particulier altijd inclusief BTW. Na 6 maanden krijgt u van uw waterbed specialist een herinneringskaartje thuisgestuurd dat conditioner in het bed moet worden bijgevuld. Dat is natuurlijk wat u van een waterbed specialist mag verwachten.


Meer informatie over: Waterzak, Watermatras, Waterbed speciaalzaak, Verstelbaar waterbed, Waterbed, Waterzakken, Waterbedden, Watermatrassen, Waterbedden winkel