De Waterbedspecialist

De WaterbedspecialistSlapen is geen luxe. Het heelt en geneest, zodat u na een lange dag van activiteit, de volgende dag weer lekker fris en vol nieuwe energie aan de slag kunt. De beste nachtrust ervaart u op een goed watermatras, boxspringwaterbed of luchtgeveerd Tempur matras. Wij weten zeker dat u na een bezoek aan een van onze winkels er in slaagt de juiste keuze te maken.

Boxspringwaterbedden
Een subliem slaapcomfort met als basis een boxspring met daarop een watermatras met unieke eigenschappen. De ongelijkbenige trapezium vorm van het watermatras geeft een onge√ęvenaard ligcomfort.

Service & bijzondere diensten
Met garanties van 3, 5, 10 en/of 12 jaar heeft u de ruimste keuze van Nederland. Bij ons geen kleine letters, wij nemen de garantie voorwaarden altijd met u door.

24-uurs service dienst, voorlichtingsgesprek aan huis,proefslapen, garantie inspectie. Waterbed verhuizingen en bed leegpompen zijn nog maar een paar van bijzondere diensten.


Meer informatie over: Waterbed specialist, Waterzakken, Waterbedden winkel, Waterzak, Waterbedden, Waterbed, Verstelbaar waterbed, Watermatrassen, Watermatras

¬