Slapen op water is pas echt wakker worden.
Vele waterbedslapers zijn erg enthousiast over het slapen op water.

In het artikel van de consumentengids "Eigenaren vol lof over hun waterbed" geven 1200 waterbedbezitters hun mening.

Ruim 90% van hen geeft aan dat met de komst van het waterbed met name rugklachten geheel of gedeeltelijk verholpen zijn. 75% geeft aan meer uitgerust wakker te worden, soms zelfs met een uur minder slaap.
Een goed waterbed biedt zonder enige twijfel het meest perfecte ligcomfort van alle bestaande matrassen.
Onze 15 jaar lange ervaring met 8000 vaste klanten heeft ons geleerd om mensen die op een waterbed beginnen een hogere stabilisatie te adviseren. Een hogere stabilisatie is absoluut niet wiebelig maar verschaft een weldaad aan rust en dat is nu juist wat de meeste mensen zoeken.

In onze westerse wereld wordt het eerste waterbed toegeschreven aan dokter Hooper. In de Londense Times van 1854 adverteerde de heer Hooper op een bevlogen wijze over de vele voordelen van slapen op zijn met water gevulde matrassen. Een collega arts noemde de matrassen van de heer Hooper in die jaren, een waardevol hulpmiddel bij de verpleging van doorlig-patienten en invaliden

------------------- Terug naar index -----------------

Medisch

Voordelen van het slapen op water:

Dieper slapen en uitgeruster wakker worden
Maar liefst een derde deel van ons leven brengen wij op bed door. Deze lange periode van plusminus 8 uur wordt gebruikt om ons lichaam te reinigen van afvalstoffen, om zich te herstellen van allerhande inspanning en stress, en met nieuwe energie op te laden.
Doktoren, psychologen en andere kenners van de slaap zijn het er over eens dat de belangrijkste periode de REM- (rapid eye movement) slaap is.


Het gewone matras veroorzaakt tè veel drukpunten.
Dit verhindert de doorbloeding.
Hierdoor draait en keert men zich 's nachts tot 80 maal om.


Gedurende die periode ontlaadt het lichaam zich door middel van beelden samengesteld uit het residu van onverwerkte impressies. De ogen volgen deze beelden (de rapid eye movements).
Hoe eerder men kan komen tot deze verkwikkende staat en hoe langer en dieper men in die staat kan blijven bepaalt de mate van uitgerust zijn.


Bij een matras met oversized en embossed vinyl zijn er geen drukpunten meer evenmin tè gespannen spieren. De ruggegraat is perfect recht.

 


Minder draaien
Uit wetenschappelijk onderzoek is naar voren gekomen dat conventionele matrassen niet in staat zijn het lichaam optimaal te ondersteunen. Dit komt omdat het lichaam tijdens het slapen het meest steunt op slechts 5 drukpunten. Hierdoor worden bloedvaten in ons lichaam afgekneld. Door die knelling ontvangen de hersenen een signaal die het lichaam aanzet om te gaan verliggen. Proeven hebben uitgewezen dat dit gemiddeld zo’n 40 keer per nacht gebeurd. Op een waterbed is dat slechts 10 à 12 keer per nacht!

Wervelkolom ontlast
In een waterbed is geen verende weerstand maar een zachte tegendruk en een licht wiegende beweging. Een goed waterbed past zich volledig aan uw lichaam aan, ontlast uw wervelkolom en helpt uw spieren soepel houden. Tezamen met de warmte van het water zweeft u als het ware op het waterbed.
Zwevend zonder knel of drukpunten ontspannen de spieren zich volledig en hiermee de ook geest. Hierdoor slaapt u meer ontspannen en veel dieper.
Op een waterbed wordt het hele lichaam overal en gelijkmatig ondersteund. Het water volgt elke curve van ons lichaam waardoor we zweven op ons bed en alle spanning van ons af valt.

In de zomer heerlijk koel , in de winter lekker warm

Water is een geleider, lucht een isolator. Met die eigenschap kunt u de temperatuur heerlijk zelf instellen. U houdt van fris slapen; het watermatras. U houdt van lekker warm; het watermatras.

Nooit meer doorliggen
In Scandinavische landen wordt het waterbed aanbevolen door het ministerie van volksgezondheid. Een normaal matras drukt met ongeveer 80 millibar tegen uw schouders en heupen, bij een goed watermatras nooit boven de 38 millibar.
In de jaren 70 beleefde het waterbed in Amerika een explosieve groei, vooral in de gezondheidszorg was men razend enthousiast. Het is dan ook niet voor niets dat bijna alle waterbed merken uit Amerika geïmporteerd worden. Er is bijna geen merk op de Nederlandse markt die geen Amerikaanse naam draagt.

Beter slapen en beter uitgerust
In april 1990 heeft de consumenten bond een artikel gepubliceerd onder de titel "Eigenaren vol lof over hun waterbed". Vanuit medisch oogpunt is het interessant om ook hier te vermelden dat 90% beter zegt te slapen dan op het oude bed. 75% zegt beter uitgerust wakker te worden. Ruim 90% van de mensen die het waterbed kochten vanwege rugklachten schreven dat hun klachten geheel of gedeeltelijk verholpen waren. Veel mensen schrijven spontaan dat het waterbed een verrijking van hun sexleven betekent: vrijen krijgt een extra dimensie op zo’n bed.
En zoals ook wij al zo vaak gehoord hebben zei een geënquêteerde uit het consumentenonderzoek: onbegrijpelijk dat er nog andere bedden worden verkocht.

Het onderzoek verricht door de consumentenbond verwoordde exact datgene wat wij toen al hoorden van onze klanten en het verhaal is tot op de dag van vandaag nog steeds hetzelfde. Jammer is, dat vanuit louter commerciële motieven, een aantal fabrikanten de consument het idee probeert te verkopen dat het anno 2003 allemaal nog beter kan door allerlei toeters en bellen aan het waterbed te hangen. Laat u goed voorlichten in een vertrouwde winkel, zodat u een waterbed vindt die bij u past, zodat u aan het einde van de rit goed ligt en niet hoeft te fluiten naar uw garantie en service.


Frottee tijk

Lino tijk

Standaard tijk

Vochtregulatie
Elk mens verliest gedurende de nacht een kwart tot een halve liter vocht. In tegenstelling tot een gewoon matras neemt een watermatras deze afvalprodukten (gelukkig) niet op. Hiervoor ligt er op elk waterbed een onderdeken die het vocht opneemt en reguleert zonder dat u er iets van merkt.
Dolfijn Waterbedden gebruikt een groot assortiment onderdekens. De populairste zijn de deelbare en wasbare onderdekens, b.v. van een 100% katoenen stof die in een klein half uur het opgenomen vocht afgeeft. Daarvoor hoeft alleen het dekbed open te liggen, dus even wachten met opmaken. Bovendien kan de deelbare onderdeken in de wasmachine gewassen worden vanaf 65 graden en vervolgens de droogtrommel in op de laagste stand.
Zo blijft uw Dolfijn waterbed altijd een schoon bed.
Bij wijze van spreken na 10 jaar, net zo schoon als op de eerste dag.
Alleen al om deze reden hebben bijna alle mensen met incontinentie of een stofallergie een waterbed.

Technisch

De meeste mensen met rugproblemen kunnen u vertellen dat elk conventioneel matras na 3 jaar al aanmerkelijk minder begint te worden en dat het matras na 7 jaar voor hun is afgeschreven. Als u een goed waterbed koopt en u heeft voor uzelf de juiste stabilisatie gevonden en het bed gevuld met een voor u prettige hoeveelheid water, dan blijft het ligcomfort van het waterbed in de meeste gevallen alle jaren onveranderd. Het bed kuilt en verzakt niet en kan altijd bijgevuld worden met extra water. Dit is een groot, maar toch vaak onderbelicht voordeel van het waterbed.

Indianenverhalen
En nu even de categorie spannende indianenverhalen!


Geen druk
Er staat geen druk op een waterbed, zelfs als u op het waterbed gaat liggen met de vuldop open loopt het water er niet uit. Kom gerust voor een demonstratie in een van onze winkels.

Niet zeeziek
Zeeziek wordt u niet op een waterbed er zijn immers zeer goede stabilisaties.
U zakt er niet mee door uw (houten)vloer en u wordt ook niet geëlectrocuteerd. In de 15 jaar van onze ervaring hebben wij van dergelijke zaken nooit gehoord. Niet van een van onze 8000 klanten en ook niet van andere winkeliers.

Elektriciteit
Tegenwoordig doet de wetenschap veel onderzoek naar het effect van elektrische stromen op onze gezondheid. Met enige regelmaat verschijnen er publicaties die gaan over b.v. het effect van de uitstraling die mobiele telefoons kunnen hebben op onze hersenen. De meeste mensen vinden dit spijkers op laag water zoeken, anderen voelen zich hierdoor wel daarop geattendeerd. Voor de laatste groep is het goed om te weten dat het geen enkel probleem is om bij een Dolfijn waterbed 's avonds het contact te verbreken (door een tijdschakelklok of eenvoudig door de stekker er uit te trekken). Gedurende de dag warmt het bed weer genoeg op. Waterbedden door ons verkocht hebben een stoomverbruik vanaf 30 euro per jaar (zie verwarmingselementen).

De Hard-sider
Wat in deze rubriek ook thuis hoort is een korte blik op de veelzijdigheid van de verschillende typen en aanverwante mogelijkheden.
Het originele waterbed is een zogenaamde Hard-sider. Dit watermatras wordt op zijn plaats gehouden door de zijkanten van een ledikant. Dit type waterbed was tot een jaar of twaalf terug het enige type waterbed wat er te koop was. Vele van onze klanten uit die jaren liggen nu nog op die zogenaamde Hard-sider. Aangezien het watermatras niet boven de bedrand uit mag steken is een Hard-sider nooit hoger dan het ledikant. Dit betekent dat de in- en uitstaphoogte nogal aan de lage kant is. Voor de wat oudere mens en of diegenen die last hebben van de rug, spieren of gewrichten is een Soft-sider een betere optie. Voor mensen die geen hinder ondervinden van genoemde onplezierigheden is een Hard-sider een aantrekkelijke en zeer betaalbare optie. Wij mogen dan ook stellen dat wij als enige waterbedspecialist in uw regio ook voor u de Hard-sider als keus in onze winkels hebben staan.

De Soft-sider
Een Soft-sider is een waterbed waarvan het watermatras op zijn plaats gehouden wordt door een Soft-side (schuim) rand. De ouderwetse Soft-sider is volledig ingepakt door een z.g. ritstijk en heeft het uiterlijk van een gewoon matras. Let goed op de verschillen!! De huidige modernere modellen zijn de oudere modellen verre ontstegen in comfort en kwaliteit en zijn b.v. uitgevoerd met een kantelrand. Hieronder vindt u daarvan de uitleg.
Voor meer gedetailleerde uitleg met betrekking tot de verschillen, voor- en nadelen, kwaliteit etc. nodigen wij u graag uit in een van onze winkels.

De kantelbare bovenkant en de onderkant zijn beide schuin gesneden waardoor onder lichte druk van ook het schuingesneden matras de twee kantdelen op elkaar gedrukt worden. Deze ingenieuze constructie houdt de onderdeken en het laken vastgeklemd tussen de 2 delen. Hierdoor is het opmaken van het bed zeer eenvoudig.

De Soft-side kantelrand is op een doordachte wijze bevestigd op bodemplaat .

De bies die op de afbeelding geel is, zorgt voor de afwerking. Deze bies is vastgezet op een klittenband waardoor het te alle tijde mogelijk is om van bieskleur te veranderen.

Het gehele systeem staat op een plint met gewichtsverdelers. Deze plint kan gekozen worden in vele verschillende kleuren en houtbewerkingen zoals kersen, grenen, beuken, eiken, koloniaal, etc. De plint kan bovendien geleverd worden in elk gewenste hoogte. Een plinthoogte van bijvoorbeeld 30 cm. betekent een comfortabele in- en uitstaphoogte van 55 cm.
Ook is het mogelijk om de Soft-sider in elk gewenst ledikant te plaatsen.
Bij Dolfijn heeft u maar liefst keuze uit 7 verschillende softsideranden !


----------------- Terug naar index -----------------

Boxspringwaterbed

Een subliem slaapcomfort met als basis een boxspring met daarop een watermatras met unieke eigenschappen. De ongelijkbenige trapezium vorm van het watermatras geeft een ongeëvenaard ligcomfort. De unieke constructie, die gemonteerd wordt op de boxspring maakt het mogelijk het boxspringwaterbed zowel bij hoofd- als voeteneinde te verstellen zodat u op uw boxspring waterbed koninklijk kan zitten lezen, ontbijten of TV kijken.


In de basic uitvoering al vanaf de ongelofelijke prijs van 1200 euro per stuk. Ook in de koninklijke uitvoering te leveren: als elektrisch verstelbaar boxspringwaterbed.


----------------- Terug naar index -----------------

Mono of duo

Mocht u een waterbed aan willen schaffen dan zijn er een aantal keuzes die u kunt maken. Een van de overwegingen heeft betrekking op het kiezen voor een mono of een duo systeem. Een mono matras is een enkel matras van b.v. 180 x 220 maar in een duo uitvoering worden dat twee matrassen van elk
90 x 220.
Een duo matras kent een viertal voordelen te weten:

Minder beweging
Met een gescheiden systeem deelt men niet het zelfde water. Hierdoor worden bewegingen niet of nauwelijks van het ene matras aan het andere matras doorgegeven.

Eigen waterhoeveelheid
Mocht er een gewichtsverschil bestaan van meer dan 30 kilo tussen beide slaapkamer partners dan begint het op te vallen dat diegene die het zwaarst weegt dieper in het mono matras ligt dan diegene die wat minder zwaar is. In een duo systeem kan elke gebruiker zijn eigen matras naar persoonlijke wens instellen door water toe te voegen of er uit te halen.

Eigen temperatuur
In een duo systeem heeft elk matras zijn eigen verwarmingselement, hierdoor kan elke gebruiker onafhankelijk van de ander de gewenste temperatuur instellen.

Eigen stabilisatie
Met een duo systeem kan men onafhankelijk van elkaar een stabilisatie kiezen.
Een veel gestelde vraag is of de naad tussen beide matrassen niet storend is, zoals bekend van de droge matrassen.
Omdat een watermatras met water gevuld is liggen de matrassen altijd strak tegen elkaar aan. Daarnaast is het waterbed in zijn geheel opgemaakt door een onderdeken en hoeslaken. Het antwoord op deze vraag is dus nee.

 

- -
- -


Verwarmingselementen
Toen Dolfijn Waterbedden, inmiddels alweer 15 jaar geleden, begon met de verkoop van waterbedden was er maar één type verwarmingselement voorhanden. Dit was het zogenaamde mechanische verwarmingselement, die aangestuurd werd door een detecterend bi-metaal. Dergelijke verwarmingselementen zijn te herkennen aan een ongeveer 10 cm. lange pen die naast de verwarmingsmat onder het watermatras ligt. Bij de goedkopere waterbedden worden deze vaak standaard verkocht.
Na het mechanische verwarmingselement kwam het elektronische verwarmingselement op de markt. Dit element registreert de temperatuur elektronisch en in tegenstelling tot een sterk fluctuerend mechanisch element is het elektronische element tot op 0,2 graad nauwkeurig.
Met een dergelijk element komen de stroomkosten voor een Soft-sider uit op 30 tot 75 euro per jaar afhankelijk van de afgevoerde warme lucht naar buiten toe. Een mechanisch verwarmingselement gebruikt in veel gevallen het dubbele. Laat u dus goed informeren over het type verwarmingselement en de verschillende isolatiemogelijkheden.
Dolfijn verkoopt tevens de nieuwste ontwikkeling op het gebied van verwarmingselementen: de keramische heater.

Vinyl soorten
Vinyl is een kunststof die soepel gehouden wordt door een zogenaamde weekmaker. Een van de eigenschappen van de weekmaker is dat deze wenst te ontsnappen uit het vinyl. Iedereen kent wel de lucht die vrijkomt van nieuwe kunststof producten direct uit de verpakking. Deze lucht wordt voor een belangrijk deel bepaald door de weekmaker, aan de oppervlakte van het kunststof product, die de vrijheid zoekt. Dit proces van uittreding is helaas niet tegen te gaan hetgeen betekent dat de weekmaker er langzamerhand uit gaat. Dit veroorzaakt op lange termijn uitharding en uiteindelijk het verval van het product.
Een belangrijk deel van de kwaliteit van kunststoffen wordt bepaald door het chemisch procédé waarmee de weekmaker is toegevoegd.
Let daarom bij aanschaf van een waterbed altijd op de duur van de garantie en op keuringslabels van onafhankelijke onderzoek bureaus.

Laden onder het waterbed
De laatste jaren is het mogelijk om de verloren ruimte onder het waterbed effectief te benutten. In plaats van een afgesloten plint onder het waterbed is het mogelijk een ladensysteem te monteren. Mooi afgewerkt in de kleuren wit, zwart, beuken, eiken, grenen of kersen. Let wel, bij ons zijn de fronten uitgevoerd in MDF en niet in spaanplaat. Een ladensysteem kan ook onder alle reeds bestaande Soft-side waterbedden. De laden zijn uitermate geschikt voor het opbergen van boeken, ondergoed, textiel en zeer handig voor spullen die u bij de hand wilt hebben. Gekozen kan worden voor laden aan beide zijden of aan één kant.


----------------- Terug naar index -----------------

Kinderwaterbed

Steeds meer ouders ontdekken het: een waterbed is heerlijk voor de kinderen!
Dolfijn heeft speciaal voor kinderen het unieke kinder softside waterbed ontwikkeld. Onder de softsidewatermatras (80 x 200, 90 x 200 tot 110 x 220) wordt een ladenblok met 3 laden geplaatst zodat de ruimte onder het waterbed gebruikt kan worden voor het opbergen van spullen.
Het kinderwaterbed kan later ook dienen als helft van een softside duosplit als de kinderen ouder worden en uit huis gaan. Handig toch?


Alleen bij Dolfijn, inclusief ladenblok, slaapklaar thuis gemonteerd vanaf 695 euro. Scherpste prijs van Europa!

----------------- Terug naar index -----------------

Onderhoud

Een waterbed is een comfortabel product en opgebouwd uit een aantal onderdelen. Naar de meeste daarvan heeft de gebruiker geen omzien maar een aantal onderdelen hebben wat aandacht nodig.
Op de eerste plaats is een waterbed gevuld met water. Dit water hoeft er in principe niet meer uit. Wel moet u elk half jaar een flesje waterbed conditioner aan het water in uw matras toevoegen. U krijgt elk half jaar een herinneringsbriefje thuisgestuurd en kunt dan uw flesje(s) afhalen of op laten sturen. Voor de buitenkant van het matras is het heilzaam eens per 3 maanden het oppervlak met een vinylcleaner te reinigen zodat de matras schoon en heerlijk soepel blijft.

Als u het waterbed van tijd tot tijd ontlucht heeft u altijd een geruisloos bed.

Merken

Dolfijn Waterbedden heeft als een van de oudste nog bestaande waterbedspecialisten in Nederland in de afgelopen 15 jaar het dealerschap van elk bestaand merk verworven en weet dus als geen ander de voor- en nadelen van die merken. Onze opstelling is in de loop der jaren meer en meer consument gericht geworden en wij stellen altijd uw wensen en niet die van de fabrikant centraal. Laat u verrassen door ons zeer gespecialiseerde merk- en systeem advies.

----------------- Terug naar index -----------------

Bijzondere Services en Diensten

Proefslapen
Bij de aanschaf van een slaapsysteem heeft elke klant maar één belangrijke wens. De wens om fijn te slapen, uitgerust wakker te worden en daarmee de dag aan te kunnen. Wij begrijpen dit als geen ander en hebben ons als doel gesteld de klant daar zo optimaal mogelijk bij te helpen. Dit betekent dat wij altijd een luisterend oor hebben en mocht een bepaald systeem, voor een klant van ons, niet de juiste keuze zijn, dan zullen wij ons uiterste best doen om aan de wens van de klant te voldoen. Uiteraard gelden proefslaap perioden binnen vooraf afgesproken termijnen en hebben altijd betrekking op het slaapgenot. Vraag naar de voorwaarden.

Garantie
Bij Dolfijn kunt u kiezen uit 3, 5, 10 of 12 jaar garantie.
Belangrijk is om onderscheid te maken tussen fabrieksgarantie en de garantie die een winkelier verschaft.
Fabrieksgarantie geeft een beeld van wat de fabrikant denkt over de kwaliteit van zijn product. U kunt er op rekenen dat er onder druk van de concurrentie door de fabrikanten serieus gekeken wordt naar de lengte van de garantieperiode. Een fabrikant die u met gulle lach een product verkoopt die naar zijn zeggen het eeuwige leven heeft en u vervolgens een 2 jaar garantie geeft mag u toch wel aan het denken zetten.
Naast de fabrieksgarantie is er de z.g. winkeliersgarantie. Meestal zijn deze vormen van garantie afbouwend, informeer goed naar de voorwaarden. Garanties hebben soms betrekking op het gehele product, soms op delen van het product en ook niet altijd voor een zelfde termijn.
Houdt er rekening mee dat de winkeliersgarantie vervalt op het moment dat de winkelier stopt, failliet gaat of zijn winkel ter overname aanbiedt. Winkeliersgaranties zijn dus niet gegarandeerd.
Garantie is belangrijk, binnen ons bedrijf hebben wij nog nooit een klant ontmoet die zijn recht op garantie niet opeiste.

Waterbed verhuizingen
Bent u in het bezit van een waterbed dan bent u er zonder enige twijfel achter gekomen dat het bed niet zomaar te vervoeren is. Wilt u het bed binnenshuis verplaatsen of het bed verhuizen dan kunt u terecht bij Dolfijn Waterbedden. Als bedrijf hebben wij al jaren een verhuisservice die u flink wat werk, teleurstelling en ellende kan helpen besparen. Wordt uw bed door ons verhuisd dan tast dat uw (eventuele) garantie niet aan. Uw bed is verzekerd tegen schade en bovendien kijkt de monteur het waterbed ook nog even voor u na. Vandaag verhuizen is 's avonds weer heerlijk rustig ontspannen in uw eigen bed en dat is heel wat waard.

Bed leegpompen
Wilt u toch uw eigen waterbed vervoeren dan raden wij u nadrukkelijk aan het bed eerst goed vacuüm te pompen. Een goed geleegd matras vervoert aanzienlijk makkelijker en voorkomt het schuiven van de stabilisatie.
U kunt bij ons terecht voor het huren van een pomp, met of zonder monteur.

Herinnering voor conditioner
Met het aanschaffen van een waterbed bij Dolfijn Waterbedden beloven wij u elk half jaar een herinnering te sturen met betrekking tot de conditioner. Deze conditioner zorgt ervoor dat het water van het waterbed schoon blijft. Wij zorgen ervoor dat de conditioner bij ons in de winkel klaar staat. Ook is het mogelijk de conditioner naar u toe te sturen.

Postorder servicedienst
Al 5 jaar hebben wij een speciale Dolfijn Waterbedden postorder servicedienst. Via de postorder servicedienst is het mogelijk een breed aanbod van goederen telefonisch te bestellen.

Halen en brengen van ouderen en gehandicapten
Al enige tijd verzorgt Dolfijn Slaapwinkels een bijzondere dienst.
Speciaal, en alleen voor ouderen en/of gehandicapten die op zoek zijn naar een nieuw bed of matras.
Een gratis taxi-service.
U maakt met ons een afspraak waarna u met de auto opgehaald wordt.
Bij ons in de winkel mag u vrijblijvend rondkijken en uitproberen.
Bovendien krijgt u van ons uitleg en voorlichting over wat het beste bij u past.
Dat kan van goedkoop en eenvoudig tot duur en luxueus
U bent niet verplicht wat bij ons te kopen.
Daarna brengen wij u gratis weer naar huis.

Voor u is dit een prachtige service:

  • U loopt niet de kans dat u in de winkel moet wachten op uw beurt, u komt namelijk op afspraak en wordt direct geholpen.
  • U kunt geheel zelfstandig deze afspraak met ons maken, u bent hierin niet afhankelijk van familie of vrienden.
  • Wij nemen de tijd voor u.
  • Een kopje koffie staat voor u klaar.
Uiteraard hopen wij dat iets in ons assortiment u zal aanspreken.
U kunt een afspraak maken op:
tel.nrs. 026 - 3115882 of 0318 - 694300.

Speciale aanpassingen & maat op maat gemaakte waterbedden
Heeft u speciale wensen of maten? Laat het ons weten, wij maken alle watermatrassen ook op maat. Dus smal behuisd, maar wel een lang bed nodig ?
Geen probleem, wij maken ook 140 X 220 etc.
Partner veel forser? Geen probleem, wij maken ook duo’s met aan één kant een 100 cm breed watermatras en aan de andere kant een 80 cm breed.
Zwaargewicht? Geen probleem, wij maken ook extra diepe matrassen (b.v. 25 cm diep i.p.v. 20 cm) op maat.
U een waterbed en uw partner absoluut niet? Geen probleem, wij bouwen watermatras en conventioneel matras zonder hoogteverschil probleemloos in uw ledikant of softsider. Bewezen: honderden euro’s voordeliger dan bij de concurrenten.
 


RoutebeschrijvingContact & openingstijden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ...